Laatste kilometers voor de Apeldoornse vierdaagse

Laatste trainingskilometers,

Ondanks dat de trainingswandelingen erop zitten en we er klaar voor zouden moeten zijn kon ik het toch niet laten en heb ik er nog een wandeling gelopen. De laatste trainingskilometers voordat de Apeldoornse 4Daagse welke over 2 weken van start gaat.

Half negen was ik aanwezig in Café, feesterij “de Potter” in Schaijk om te starten aan de Maashorst wandeltocht. Daar aangekomen zaten Belinda en Johan al met een kopje koffie op mij te wachten. Samen gaan we vandaag weer een mooie wandeling maken van ongeveer 30 km door de bossen rond het Brabantse Schaijk.

Na de startbewijzen te hebben opgehaald, hielen ingetapet (om de blaren te voorkomen) en met de veters gestrikt zijn we klaar om weer van start te gaan.
Nadat we vorige week hebben gewandeld met harde wind en een klein maar heftig regenbuitje hadden we vandaag het tegenovergestelde, prachtig weer met veel zon en weinig wind. Ondanks dat de zon vandaag goed zijn werk heeft gedaan liet hij het in de ochtend (gelukkig) even afweten. Hierdoor kon je in het begin lekker doorlopen.
In de middag kwam dan toch de zon. Je voelde het benauwder worden en de flessen met drinken werden er dan ook vaker bij gepakt als anders. Gelukkig was daar aan gedacht en hadden we genoeg meegenomen. Dat kon dus geen problemen geven.

Na het laatste rustpunt was het nog een klein stukje naar het eindpunt. Weer terug bij Café, feesterij “de Potter”. Daar drinken we nog wat alvorens we weer met een goed gevoel huiswaarts keren.

Na deze laatste wandeling kan ik het lijstje opmaken met het aantal trainingskilometers dat we hebben gewandeld. Het totaal staat aantal kilometers is stilletjes aan opgelopen tot ruim boven de 300 km. Als we er nu nog niet klaar voor zijn……

Groetjes en tot in Apeldoorn.
Ronald Klinkhamer

Een gedachte over “Laatste kilometers voor de Apeldoornse vierdaagse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s