@Steun; Steun Nijmeegse-vierdaagselopers met MS! Laat een bericht achter

Morgenochtend starten Belinda Janssen en Jolanda Grijpstra op de Nijmeegse Vierdaagse. Beide dames volbrachten vorig jaar met succes de Apeldoornse Vierdaagse; de verwachting is dan ook dat zij met succes hun missie gaan volbrengen.

Edoch: MS en vermoeidheid gaan samen! Die ene zware dag gaat dus komen. Steun de dames door een berichtje op de website achter te laten.

Luister ook komende maandag naar het radiointerview op RTV Gelderland.
Coach Jan Fokke en Ronald Klinkhamer zullen om 11.35 uur het een en ander vertellen over het boek ‘Vierdaagse met Kortsluiting’ dat is verschenen over de 6 toppers met MS die in 2011 in Apeldoorn liepen. Ronald werd helaas dit jaar uitgeloot voor de Nijmeegse Vierdaagse, maar dat weerhield hem er niet van om vorige week de 80 kilometer te volbrengen op de zware Kennedymars.

Het is duidelijk: deze mensen verleggen grenzen; ze gaan uit van hun mogelijkheden en niet van hun beperkingen. Ze laten zien dat je verder kunt komen dan je ooit gedacht had, als je maar begint, ook al is het met hele kleine stapjes!

6 gedachtes over “@Steun; Steun Nijmeegse-vierdaagselopers met MS! Laat een bericht achter

  1. toppie Belinda & Jolanda!! Maar dat hebben we vrijdag al op de Via Gladiola uitgebreid gevierd met de gezamenlijke intocht! Super dat we Jan Fokke hebben gespot! Ook tijdens de 4-daagse heb ik nog geld bij elkaar gelopen voor mensen met MS!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s