Nijmegen 2012 – Verslag dag 1

Verslaggeefster Jolanda Grijpstra bericht: De 1e dag van de Nijmeegse zit erop. Vanmorgen om half 6 ging de wekker. Niet zo vroeg als voor de 50km wandelaars, maar toch wat vroeger dan gewoonlijk. Voeten ingetaped ontbeten en door een vriendelijke Nijmegen naar de Wedren gebracht. En toen wachten tot de massa losgelaten werd. Wat duurt wachten dan lang. Om 0740 onderweg voor de 1e etappe door oa Elst Veel muziek en vertier onderweg tezamen met veel publiek.
Dat maakt het lopen van de kilometers stukken gemakkelijker.
Ter verrassing zong een Noorse militaire groep een shanty, South Australia. Jammer dat ik m’n tinwhistle niet mee had, had ik een riedeltje kunnen meeblazen.
Belinda en ik liepen lekker gelijk op en na zo’n 16km werden we tot onze verrassing opgelopen door Jan Fokke en Hester die 50 km liepen.
Lekker even bijpraten waarna we bij de KNBLO tent afscheid namen om onze soep en massage te gaan halen. Nog 13km of waren het er toch 15 te gaan. Om 1515 was de Waalbrug in zicht en braken de laatste loodjes aan die voor Belinda spreekwoordelijk zwaar wogen.
Maar tijdig gefinisht en morgen gaan we vol goede moed weer op pad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s