Vierdaagse 2013 onderweg naar Nijmegen

Nieuwsbericht

Vroeg dag vanmorgen. Niet alleen ik die gaat afreizen naar Nijmegen, maar mijn 2 dochters hadden besloten om uitgerekend deze week een citytrip Londen te plannen. Dus om 0500 uit bed om de kinderen naar het station te brengen. Teruggekomen de laatste voorbereidingen gedaan. Batterij op het land vervangen door een opgeladen opdat de paarden achter de goede kant van het draadje blijven staan, beesten gevoerd, huis opgeruimd en broerlief, de dierenoppas ontvangen. Daar ontkom je niet aan in huize Grijpstra met die mini veestapel.
Nu 12.45 in de trein en inmiddels bij Utrecht, nog een uurtje te gaan. Dames Grijpstra inmiddels in Londen aangekomen volgens de social media, dus dat zit ook goed.
13.47 rolt de trein het station van Nijmegen binnen. Vandaar lopend naar de Wedren om de teamgenoten te zoeken. En het is al warm. Dat beloofd wat voor de komende dagen. Komt het koelvest toch nog van pas.
Op het moment van schrijven net de BBQ achter de rug en een borrel bij sponsor Synthon en wordt het inmiddels tijd om de kooi op te zoeken. Om half 4 rinkelt de wekker.

Een gedachte over “Vierdaagse 2013 onderweg naar Nijmegen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s