2e. Dag 4 daagse 2013

Nieuwsbericht

Af en toe is het leven een feestje Gisteravond lekker dineren in de tuin van het jachtslot. Een heerlijk buffet met cappachio, soep, garnalen, spaghetti voor de broodnodige koolhydraten en verse groentes.
En vanavond staat er zalm op het menu. Vanmorgen fris en fruitig van start. Het was al warm 20graden.Weer een dagje puffen en veel water drinken. Gisteren 4 liter soldaat gemaakt.
Met opnieuw een uitgeleid door vrolijke aangeschoten studenten ging de dag van Wijchen van start. Lopen ging meteen al goed. Nog geen spierpijntjes gelukkig. De 1e 12 km tot de 1e geplande rust gingen vlot. Maar daar was wel de 1e uitvaller van de groep. Die had gisteren haar hele voet kapot gelopen en 2,5 uur bij de EHBO doorgebracht en vond die 12km wel voldoende. De overige 12 gingen op weg naar Wijchen voor het volgende feestelijke onthaal. Daar was het zoals gewoonlijk druk en gezellig met veel muziek, snoep uitdelende kinderen en besproeiingen met de tuinslang. Alleen het lied het leven duurt maar even ( als het zo heet tenminste)kan ik inmiddels niet meer horen. Na het eerst 4 dagen in Alkmaar aangehoord te hebben heeft men het ook in Nijmegen uitgeroepen tot wandellied geloof ik. Nu schijnt hier de zon en in Alkmaar regende het 2 dagen maar toch. Na Wijchen is Beuningen aan de beurt en dan is het eind alweer in zicht, want bij de sluis van Weurt staat Nijmegen alweer op het bord. Het is dan nog wel ongeveer 6 km lopen maar dat is te overzien. De finish werd om 1515 uur bereikt.Het collectebusje raakt al aardig gevuld. Er hebben al heel wat mensen muntjes ingegooid.
Morgen de 7 Heuvelendag en voor de motivatie reed de taxichauffeur al over de 7 Heuvelenweg, waar diverse campers al een plekje hadden uitgezocht. Dat worden weer leuke laatste kilometers morgen.

Gr Jolanda Grijpstra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s