Nog 78 inschrijvingen…

Nog 78 inschrijvingen…

Lang speelden al gedachten om eens grandioos te gaan voor een goed doel: MS Research steunen. Klimmen op de Mount Everest, een walk in New York. Maar het proces ging moeizaam. Kontakten verliepen stroef, zelf net opgenomen in het ziekenhuis voor een kuur, of iets was net niet leuk genoeg…

Snuffelend op het web stuitte ik op een groep mensen met MS die de Apeldoornse Vierdaagse hebben uitgelopen in 2011. Getraind door Jan Fokke Oosterhof. Rebel with a cause, motivational speaker, blogger en extreemsporter. Zou hij mij ook kunnen gaan trainen?!

Allerlei bellen gingen rinkelen: als vanzelf ging ik naar de Website van de Vierdaagse in Nijmegen. Maar ja, wel wetend dat daar een loting aan vast kan zitten.

Opgewonden was ik bij het zien dat er nog 78 plaatsen beschikbaar waren bij de Via Vierdaagse, een mogelijkheid voor debutanten met een gegarandeerde inschrijving en onder begeleiding te trainen voor deelname.

Ik zag de deelnameplaatsen wegtikken…eind van de middag en een creditcard of randomreader niet binnen handbereik om de betaling te voltooien! Bellen met de bank….de bankmedewerker begreep het direct (Nijmeegs accent): Ik kon direct naar de bank rijden met de auto en ze wisten dat ik zou gaan betalen voor een inschrijving! Jee!

Diezelfde avond liet ik aan mijn vriendin een uitgedraaide poster zien van de 98e Vierdaagse en vertelde over de laatste inschrijvingsplaatsen. En zij zei: Oké, ik loop mee! Levensgeluk! De volgende morgen was de inschrijving gesloten vanwege het maximaal aantal van 1500 aanmeldingen. Geluk!!

Per direct in de ochtend een mail naar Jan Fokke. Spannend…!

Gelijk in de middag een reply. Helaas geen training voor Vierdaagse met kortsluiting, nu betrokken bij het project vierdaagsezonderzicht.nl, net zo inspirerend aldus hemzelf.

Maakt niet uit. Het prachtig mooie boekje “Vierdaagse met kortsluiting” waaraan ik mij op internet vergaapte, zou hij opsturen. De volgende dag lag het op de deurmat. Een prachtige kaart met een foto van een avondschemering bij de Stadsbrug ‘De Oversteek’ met de tekst ‘Veel leesplezier en succes’ ontroerde…

Het avontuur is begonnen!

Een gedachte over “Nog 78 inschrijvingen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s