Wonderwandeling

Sandra de Haan:
Zondagmorgen samen vroeg op weg met als doel het Werelderfgoed de Waddenzee! Een straffe tegenwind met nog geen mens op straat. Wel het eerste weiland vol koeien! Deze boer verdient een oorkonde dat hij de dames al lekker buiten laat struinen! Kort daaropvolgend het eerste eiland met geschoren schapen en al grote lammetjes! Wat is het heerlijk om te wandelen met het seizoen mee! De eerste wandeling (alweer 5 weken geleden!) ter voorbereiding was met sneeuw in de sloot!
En opeens op de weg naar Noordpolderzijl begroetten we Jan Mulder en zijn vrouw. Ook al zo vroeg op pad? We besluiten de koffie in ’t Zielhoes een volgende keer te nuttigen, omdat het zeker 4 kilometer meer is dan de geplande training. Een rustpunt aan de kant van de weg kondigt met een bord “gesloten” aan. Even een dip. We hadden zo’n zin in koffie! Terug naar de dijk de “dromer” (naast de dijken “waker” en “slaper”) en door naar het Visrestaurant. Om half 1 al lekker smikkelen aan een lekkerbekkie en onze benen kunnen zich even lekker strekken. Opgeladen de deur uit stuitten we op een wonderlijke raamvitrine waarvan de foto onder getuigt! Gladiola we’re on our way🎶

Een gedachte over “Wonderwandeling

  1. Waar een wil is, is weg……. om te wandelen!!!! Wat voor de meeste een rustdag is (zaterdag of zondag), is voor jullie een sportdag! Respect voor jullie inspanningen!
    En leuk om via de blogs “een beetje mee te wandelen” op afstand.
    Dikke knuffel uit Hilversum

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s