Dag van Wychen

Sandra de Haan:
Wat een saaie morgen! De mensen die er stonden waren aardig maar het aanmoedigen verbleekte naast de start van gisteren. Twee uur wandelen door niet alleen maar mooi Nijmegen. En toen kwamen de bossen; lekkere verkoeling. Het was broeierig vanmorgen, en vanmiddag was het ronduit heet. Later kwamen overigens de dorpen aan de beurt en die maakten het hélémaal goed: wat een feesten, en je teert er af en toe op hoor. De binnenkomst in Nijmegen was ook féést en roze, maar we vonden de laatste paar kilometers wederom eindeloos duren.
We kunnen op een geslaagde dag terugkijken. Voor plaspauzes gaan we niet meer lang in de rij staan; een bosje of maïsveld volstaat ook. Pauzes nemen we meer in de rustige gebieden, liggende en ook met de benen omhoog en het hoofd wat omlaag. Af en toe werden we een beetje duizelig van de hitte. Zojuist speciale handdoeken gekocht waarin water lang koel blijft, gekocht. Deze kunnen om hoofd binden, op schouders leggen. We zullen veel water op allerlei wijzen tot ons moeten nemen.
Morgen wordt het nog warmer. We hebben dan wel de vroege start van 5:15 uur; dat is een groot voordeel; zoveel mogelijk kilometers in de ochtend zien te pakken.
Nu liggen we op bed, op apengapen. Het zal weer vroeg slapen worden. Maar nu weer eerst heerlijk eten!

3 gedachtes over “Dag van Wychen

  1. Lieve Sandra (en Klaske uiteraard), vol bewondering volg ik jullie -in gedachten 😉 – op de voet. Fijn dat jullie morgen zo vroeg kunnen starten, petjes op en goed drinken!! Hartelijke groet, Julia

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s