2014

sandra de haanIn 2014 is het de beurt aan Sandra de Haan die voor de 1e keer de Vierdaagse loopt met als doel geld binnen te halen voor MS Research. Met de training die hopelijk uitloopt op een triomfantelijke overwinning op de Via Gladiola hopen we een vergelijking te kunnen maken met een triomfantelijke overwinning op MS.
Hieraan draagt Sandra graag bij. De training is reeds begonnen. De komende maanden hoopt Sandra veel sponsoren aan te trekken en op de Via Gladiola veel geld te kunnen doneren voor het fonds MS Research.  Dit doet ze samen met stichting MS research. Steun Sandra nu via de speciale actiepagina>>

2013

In 2013 neemt Jolanda Grijpstra het stokje over en loopt de Nijmeegse Vierdaagse (4x 40 kilometer). En passent wordt het project genomineerd voor de Sportiviteitsprijs 2013.

cropped-download1.jpg

2012

In 2012 liepen Jolanda Grijpstra en Belinda Janssen de Nijmeegse Vierdaagse (4x 30 kilometer). Ronald Klinkhamer werd tot zijn teleurstelling uitgeloot en liep dus maar ‘even’ de Kennedymars van 80 kilometer.

2011

In 2011 liepen zes mensen met de zenuwziekte Multiple Sclerose de Apeldoornse Vierdaagse (4x 30 kilometer).

 

Belinda Janssen

…Ik MS?; zie je iets dan?…’

Ronald Klinkhamer

Persoonlijk motto: Carpe Diem!

 

 

Margreet Bol

Een grotere uitdaging kun je niet aangaan

Petra Gunter

Trek je plan zolang het kan.

 

Adri Gunter

Als support voor mijn 2 dochters.

Geweldig om dat mee te maken.

 

Arie Burggraaf

Je moet alles geprobeerd hebben, ook al heb je MS!

 

 

 

Jolanda Grijpstra 

Waar een wil is, is een weg. Kan het niet rechtsom, dan wel linksom en dat geldt niet alleen voor gezonde mensen.