Teleurstelling, of toch niet helemaal?

Na een geweldige vierdaagse van vorig jaar in Apeldoorn had ik er weer helemaal zin in. De wens om de vierdaagse van Nijmegen te lopen leefde nog steeds voort. Bij de keuze om Nijmegen te gaan lopen wisten we dat er, vanwege de vele inschrijvingen en om de veiligheid te kunnen garanderen we met die verschrikkelijke loting te maken kregen. Want door het grote aantal inschrijvingen moeten er altijd mensen worden teleurgesteld.

Met deze wetenschap heeft iedereen zich toch ingeschreven voor deze vierdaagse want je weet maar nooit. Ondanks dat de loting nog even op zich liet wachten ben ik begonnen met de voorbereidingen om de kilometers in de benen te krijgen. Zo was ik al op zoek gegaan en begonnen met het lopen van mooie wandelingen.

Na de loting kreeg ik mailtje. Geachte heer Klinkhamer, helaas heeft de loting u als 1902e uitgeloot en krijg u geen startbewijs voor deze vierdaagse.

En als je dan hoort dat je dat jij als enige van de groep bent uitgeloot dan baal je verschrikkelijk. En denk je van WAT NU. Zijn nu alle voorbereidingen voor niks geweest? Kan ik op een andere manier een startbewijs verkrijgen. Weer de vierdaagse van Apeldoorn misschien?

Geen van alle was mogelijk. En na een tijdje mijn motivatiebalk kwijt te zijn geweest en niet te hebben gewandeld kreeg ik toch weer de kriebels en bedacht me dat ik vorig jaar tijdens de 4 Daagse met Jan-Fokke het over uitdagingen heb gehad. Hij zei dat de Kennedymars wel een geweldige uitdaging zou zijn. 80 km wandelen op 1 dag.

Gelukkig ben ik ondanks mijn MS nog fit en gek genoeg om deze grote uitdaging aan te gaan. Al is een wandeltocht van 80 km voor iedereen een uitdaging. Dus nu heb ik me ingeschreven voor de Kennedymars. Gelukkig heb ik nog even om me voor te bereiden om dit aantal km in de benen te krijgen.

Een nieuwe uitdaging is geboren. De Kennedymars, Someren. Deze vind plaats van 7 op 8 juli.

Groetjes

Ronald Klinkhamer

2 gedachtes over “Teleurstelling, of toch niet helemaal?

  1. Succes met de de Kennedymars en echt jammer dat Nijmegen niet is gelukt. Volgend jaar weer proberen? wellicht tip om in te schrijven Via Vierdaagse (gaat op tegelijk met 1e inschrijfperiode en er zijn max 1500 plaatsen. Wel super snel vol). Zet ‘m op!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s